Arculattervezés · Grafikai tervezés

logó · embléma · arculat · névjegy · levélpapír · bélyegző · pecsét · szórólap · magazin · brossúra · leporelló · dekoráció · járműdekoráció · kirakatdekoráció · tabló · tábla · zászló · rollup · ikon · piktogram

Mindannyian grafikák között élünk, grafikus felületeken dolgozunk és grafikák alapján választjuk ki a termékeket és szolgáltatásokat. Cégünk arculata, logója kommunikálja ügyfeleink felé üzenetünket. Tervezd meg csapatunk segítségével vállalkozásod megjelenését!

Logótervezés

Logó tervezésénél fő szempontunk, hogy a végleges változat nyomtatott és online formában, valamint színes és egy színű verzióban is jól azonosítható, minden méretben könnyen felismerhető legyen.

Tervezésnél első körben 3 vázlatot küldünk, ezekből a megrendelővel közösen határozzuk meg azokat az elemeket, melyek alapján a tervezést folytatjuk. A visszajelzésektől függően egy grafikai anyagot átlagosan öt módosítási körben, egy hét alatt készítünk el. Több grafika tervezése párhuzamosan is futhat. Öt módosítási kör, vagy korábban elfogadott koncepció változtatása után plusz tervezési díjat számíthatunk fel, melynek összege a változtatás mértékétől függ.

A kész tervet pdf (vektoros) és png (háttér nélkül) formátumban küldjük el, de igény szerint más formátumokba is tudjuk konvertálni.