Grafika · Illusztráció

rajz · festmény · grafika · illusztráció · képregény · tervrajz · műszaki rajz · dekoráció

Legyen az egy egyszerű ábra, egy prezentációhoz készülő diagram, vagy akár egy részletes és precíz műszaki illusztráció, esetleg egy fotó, napjainkban szinte elengedhetetlen kiegészítői munkáinknak. Állítsd szolgálatodra csapatunk tapasztalatát, hogy minőségi grafikákkal segíthessük vállalkozásod sikerét!

Fantasy illusztrációk

fantázia · varázslat · misztikum

Fantasy grafikáinkat leggyakrabban könyvborítókhoz, vagy társasjátékokhoz készítjük. Nagyon izgalmas feladat írókkal, játékfejlesztőkkel közösen megalkotni egy sosem létezett, de mégis klasszikus történelmi gyökerekkel rendelkező - pontosabban annak tűnő - világot.

Galéria...


Sci-Fi illusztrációk

tudomány · fantasztikum · világegyetem

Sci-Fi illusztrációink többsége, a fantasy rajzokhoz hasonlóan könyvborítóként vagy társasjátékok illusztrációiként kerülnek felhasználásra. Mérnökként és amatőrcsillagászként különösen élvezetes feladat közeli, vagy távolabbi jövőbeli helyszínek és járművek tervezése.

Galéria...


Történelmi illusztrációk

közelmúlt · régmúlt · tudomány

A történelmi illusztrációk legfontosabb, és egyben a rajzolást megelőző szakasza a kutatás, anyaggyűjtés. Ezt gyakran történészekkel, kutatókkal együttműködve végezzük, de még így sem minden esetben lelhető fel hiteles forrás. Ilyenkor a tudományos kereteken belül ugyan, de szabadjára kell engedni a fantáziát.

Galéria...


Mese- és játékillusztrációk 

gyermekek · szórakozás · hangulat

A gyermekeknek készülő rajzoknál a valóságot csomagoljuk vidám, mesés hangulatba. Élénk színekkel, egyértelmű, könnyen értelmezhető formákkal dolgozunk, azzal a céllal, hogy játékos és szerethető formába öntsük az információt, melyet többször is élmény megnézni.

Galéria...


Technikai és termékillusztrációk

precizitás · információ · technika

Technikai illusztrációkat olyankor készítünk, mikor nem (csak) szakembereknek, hanem az adott téma iránt érdeklődöknek szeretnénk műszaki tartalmú információkat látványos köntösben bemutatni.

Galéria...


Egyéb illusztrációk

életképek · közlekedés · emberek

Sok hétköznapi témában készülhet illusztráció. Ezeket sokrétűségük miatt nehéz lenne újabb egyedi kategórákba sorolni.

Galéria...


3D tervezés

figurák · épületek

Társasjátékok készítésekor gyakran szükség lehet az elkészült illusztrációk 3D változatára is.

Galéria...