2019.02.01.

így készültek a Red Claw társasjáték grafikái

A német Corax Games keresett fel minket, hogy a francia Antoine Noblet egér ügynökökről szóló játékához készítsünk illusztrációkat, valamint ikonokat, és kártyákat. A témát rajzfilmes, képregényes stílusban képzelték, élénk színű, kiegészítő kontúrokkal. A címben szereplő Vörös Karom, a Red Claw a macskára utal, aki a fő ellenfél a játékban.

2019.01.31.

így készült a Marslakók retro sci-fi illusztráció

Nagyon izgalmas, összetett kihívásnak ígérkezett, és valóban az is volt a RefCOO tudományos előadássorozatához készült grafika. A képen rengeteg utalást rejtettem el, főleg a magyar tudománnyal és történelemmel kapcsolatban,, de akad néhány popkulturális “easter egg” is.

A digitális festményből poszter, roll-up, fotófal, és póló is készült.

2019.01.04.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem a Kutak megfertőzése című fantasy illusztrációt. Ezt a képet azért kedvelem, mert nagyon szívesen játszok az összetett fényviszonyokkal. A ködös, esti hangulat, a tolvajlámpással megvilágított kúttal kifejezetten érdekes kihívásnak bizonyult.

2018.07.24.

Így készültek a Yukon társasjáték illusztrációk

Az A-games - Yukon társasjátékához készítettünk illusztrációkat. A grafikák az 1897-ben kitört klondike-i aranyláz világát idézik meg a játékosok számára.

2018.07.24.

Így készültek a Wombattle társasjáték illusztrációk

Az A-games - Wombattle című asszocációs játékához készítettünk illusztrációkat.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK