2019.08.26.

így készült a Szivárvány könyvborító

T. R. Salty Fekete Szivárvány trilógiájának harmadik részéhez készült sci-fi borítógrafika. Ebben a feladatban az volt az érdekes, hogy meg kellett alkotnom a fekete szivárványt, hogyan nézhet ki szürkületkor az égen. Bár fikció, hogy hihetőnek tűnjön, tanulmányoztam a különböző légköroptikai jelenségeket. Bár a kép fókuszában a két főszereplő, Meg és Alex található, és a mozdulatok, valamint a kompozíció megrajzolása is kifejezetten élvezetes feladat volt, számomra a szivárvány kitalálása volt a desszert.

2019.06.26.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem a Racklalovas című fantasy grafikát. A projekt számára már évek óta készítek rajzokat, a tapasztalatok szerencsére azt mutatják, hogy a játékosok kedvelik is ezeket. Ez a kép elsősorban a témája miatt tűnt kifejezetten érdekesnek, egy másik feladat kapcsán éppen a denevérek, madarak, és pterodactylusok szárnyainak felépítését tanulmányoztam. Másodsorban az esős hangulat, a nedves anyagok megjelenítése is izgalmas feladat.

2019.06.08.

Előfordult már Veled, hogy azon gondolkodtál, mi lehet megfelelő ajándék egy számodra fontos személynek? Olyan ajándék, mely nem csak szép, maradandó, hanem egyedi, és személyre szóló is egyben?

A csillagaim.hu ötlete is pontosan ilyen gondolat alapján született. Az öröm, melyet egy ilyen ajándékkal okoztunk, arra ösztönzött bennünket, hogy Neked is lehetővé tegyük ugyanezt.

2019.06.03.

így készültek a Red Dragon illusztrációk

Az A-games társasjáték kiadó megtisztelő módon, évek óta minket választ társasjátékai illusztrátoraként. Ezúttal, a Sakura után ismét, egy keleti témájú játék, a Red Dragon képi világának megalkotásához kértek fel. A játékhoz készített illusztrációkat leginkább történelmi alapú fantasy témába sorolom.

2019.05.15.

így készült a Hunt Saboteur társasjáték illusztráció

Kanadai állatbarát megrendelőnk olyan társasjátékot tervezett, ahol a rókákat kell megmenteni a vadászok, és azok kutyái elől. A játék Kickstarter bemutatójához kért fel minket egy többféle felhasználásra is alkalmas grafika, saját logója, és a játék címánek megalkotására.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK