2019.04.26.

így készült a KK30 születésnapi szuperhős képregény

Egy társaság azt a meglepetést találta ki barátjuknak, hogy harmincadik születésnapja alkalmából készíttetnek róla egy, a legfontosabb életeseményeit feldolgozó, vicces képregényt. Ahogy az lenni szokott, ez az ötlet az utolsó pillanatban érkezett, így a tervezésre és kivitelezésre, egyéb munkáink mellett, gyakorlatilag egy hétvégénk volt. Bevetettük hát szuperképességeinket, az összeszokott csapatmunkát, és a hipergyors rajzolást.

2019.03.18.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem az Enue Aghven című fantasy illusztráiót. A főszereplő sokak által kedvelt hős a világban, így a már korábban készült referenenciáknak is meg kellett felelni a rajzolás során.

2019.02.01.

így készültek a Red Claw társasjáték grafikái

A német Corax Games keresett fel minket, hogy a francia Antoine Noblet egér ügynökökről szóló játékához készítsünk illusztrációkat, valamint ikonokat, és kártyákat. A témát rajzfilmes, képregényes stílusban képzelték, élénk színű, kiegészítő kontúrokkal. A címben szereplő Vörös Karom, a Red Claw a macskára utal, aki a fő ellenfél a játékban.

2019.01.31.

így készült a Marslakók retro sci-fi illusztráció

Nagyon izgalmas, összetett kihívásnak ígérkezett, és valóban az is volt a RefCOO tudományos előadássorozatához készült grafika. A képen rengeteg utalást rejtettem el, főleg a magyar tudománnyal és történelemmel kapcsolatban,, de akad néhány popkulturális “easter egg” is.

A digitális festményből poszter, roll-up, fotófal, és póló is készült.

2019.01.04.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem a Kutak megfertőzése című fantasy illusztrációt. Ezt a képet azért kedvelem, mert nagyon szívesen játszok az összetett fényviszonyokkal. A ködös, esti hangulat, a tolvajlámpással megvilágított kúttal kifejezetten érdekes kihívásnak bizonyult.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK