2021.01.13.

Il-2 Sturmovik BoX szimulátorhoz készült történelmi alapú Fw 190 F-8 festés.

A címlapképen szereplő fotó Vargha Zsuzsanna Fortepan archívumából származik. Sajnos a gépről nem állt rendelkezésre olyan kép, melyen látszana, hogy a magyar, fagy a német jelzések vannak-e felfestve a törzsre és a szárnyakra, ezért a az elkészített festés ezen elemei nem biztos, hogy hitelesek.

2020.08.06.

így készültek a csillagképek illusztrációi

csillagaim.hu Kis Gergely kollégámmal közösen fejlesztett szolgáltatásunk, melyre különösen büszkék vagyunk. Az előző évezred végén, mikor kezdő amatőrcsillagászként néztünk az égboltra, még egyikünk fejében sem fordult meg a gondolat, hogy ebből a hobbiból egyszer sikeres, világpiacon megjelenő szolgáltatást építünk. Aztán némi szerencsének, és rengeteg munkának köszönhetően megvalósítottuk az ötletet.

2020.06.08.

Steven Erikson Kharkanasz-trilógiájának első dupla kötetéhez készítettem borítót.

2020.01.07.

Niczinger László könyvéhez készítettünk meseillusztrációkat. A kis hercegnő igazi szívet-lelket melengető könyv, ami nem csak gyermekeknek lehet kellemes olvasmány. Az illusztrációkkal igyekeztem elkapni a könyvre jellemző szeretetteljes hangulatot.

2019.10.18.

így készültek a Kard és Korona társasjáték 3. kiadásának illusztrációi

A KéKjáték kiadó névadó társasjátéka a Kard és Korona eljutott a harmadik kiadásig. Ehhez készítettem borítógrafikát, a vezérek illusztrációit, az egységekről, és különböző épületekről rajzokat, valamint néhány ötlettel segítettem a tábla megvalósítását is.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK