2019.09.20.

így készült a társasjáték borítója

A Portolano az A-games kereskedős-hajózós témájú társasjátéka, melynek borítója műhelyünkben készült.

2019.08.27.

így készültek a romantikus könyvborítók

Ronnie Brait romantikus Passionate regénysorozatához rajzolt könyvborítók nagyon sok szempontból jelentettek újszerű, izgalmas, és különleges kihívást számomra. Elsősorban azért, mert nem vagyok igazán nagy - majdnem semennyire - szerelmesregény fogyasztó, és valószínűleg ugyanezért nem is volt még hasonló témájú megbízásom.

2019.08.27.

így készült a J&S 25 éves jubileumi képregénysorozata

Néha teljesen váratlan helyről érkezik képregény megrendelés. A J&S SPEED számára már korábban is készítettünk különböző grafikai anyagokat, de a marketing célú képregény ötlete kifejezetten kellemes meglepetésként ért. A feladat az volt, hogy a cég 25 éves fennállását is feldolgozzuk, valamint egyúttal sofőröket is toborozzanak vele.

2019.08.26.

így készült a Szivárvány könyvborító

T. R. Salty Fekete Szivárvány trilógiájának harmadik részéhez készült sci-fi borítógrafika. Ebben a feladatban az volt az érdekes, hogy meg kellett alkotnom a fekete szivárványt, hogyan nézhet ki szürkületkor az égen. Bár fikció, hogy hihetőnek tűnjön, tanulmányoztam a különböző légköroptikai jelenségeket. Bár a kép fókuszában a két főszereplő, Meg és Alex található, és a mozdulatok, valamint a kompozíció megrajzolása is kifejezetten élvezetes feladat volt, számomra a szivárvány kitalálása volt a desszert.

2019.06.26.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem a Racklalovas című fantasy grafikát. A projekt számára már évek óta készítek rajzokat, a tapasztalatok szerencsére azt mutatják, hogy a játékosok kedvelik is ezeket. Ez a kép elsősorban a témája miatt tűnt kifejezetten érdekesnek, egy másik feladat kapcsán éppen a denevérek, madarak, és pterodactylusok szárnyainak felépítését tanulmányoztam. Másodsorban az esős hangulat, a nedves anyagok megjelenítése is izgalmas feladat.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK