2019.06.03.

így készültek a Red Dragon illusztrációk

Az A-games társasjáték kiadó megtisztelő módon, évek óta minket választ társasjátékai illusztrátoraként. Ezúttal, a Sakura után ismét, egy keleti témájú játék, a Red Dragon képi világának megalkotásához kértek fel. A játékhoz készített illusztrációkat leginkább történelmi alapú fantasy témába sorolom.

2019.05.15.

így készült a Hunt Saboteur társasjáték illusztráció

Kanadai állatbarát megrendelőnk olyan társasjátékot tervezett, ahol a rókákat kell megmenteni a vadászok, és azok kutyái elől. A játék Kickstarter bemutatójához kért fel minket egy többféle felhasználásra is alkalmas grafika, saját logója, és a játék címánek megalkotására.

2019.04.26.

így készült a KK30 születésnapi szuperhős képregény

Egy társaság azt a meglepetést találta ki barátjuknak, hogy harmincadik születésnapja alkalmából készíttetnek róla egy, a legfontosabb életeseményeit feldolgozó, vicces képregényt. Ahogy az lenni szokott, ez az ötlet az utolsó pillanatban érkezett, így a tervezésre és kivitelezésre, egyéb munkáink mellett, gyakorlatilag egy hétvégénk volt. Bevetettük hát szuperképességeinket, az összeszokott csapatmunkát, és a hipergyors rajzolást.

2019.03.18.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem az Enue Aghven című fantasy illusztráiót. A főszereplő sokak által kedvelt hős a világban, így a már korábban készült referenenciáknak is meg kellett felelni a rajzolás során.

2019.02.01.

így készültek a Red Claw társasjáték grafikái

A német Corax Games keresett fel minket, hogy a francia Antoine Noblet egér ügynökökről szóló játékához készítsünk illusztrációkat, valamint ikonokat, és kártyákat. A témát rajzfilmes, képregényes stílusban képzelték, élénk színű, kiegészítő kontúrokkal. A címben szereplő Vörös Karom, a Red Claw a macskára utal, aki a fő ellenfél a játékban.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK