2019.10.18.

az illusztrációk készítése

A LASER című partyjáték A-games kiadó által szervezett BoardGame12 - 2019 társasjáték-fejlesztő verseny kategóriájának nyertese.Ehhez a játékhoz készítettünk dobozgrafikát, valamint néhány kiegészítő illusztrációt.

2019.10.18.

a társasjáték illusztrációinak készítése

A Grund az A-games kiadó által szervezett BoardGame12 2019 társasjáték-fejlesztő verseny családi kategóriájának nyertese. Ehhez a játékhoz azért volt különleges kihívás borítót rajzolni, mert ugyan gyerekekről szól, de nem gyerekeknek.

2019.09.20.

így készült a társasjáték borítója

A Portolano az A-games kereskedős-hajózós témájú társasjátéka, melynek borítója műhelyünkben készült.

2019.08.27.

így készültek a romantikus könyvborítók

Ronnie Brait romantikus Passionate regénysorozatához rajzolt könyvborítók nagyon sok szempontból jelentettek újszerű, izgalmas, és különleges kihívást számomra. Elsősorban azért, mert nem vagyok igazán nagy - majdnem semennyire - szerelmesregény fogyasztó, és valószínűleg ugyanezért nem is volt még hasonló témájú megbízásom.

2019.08.27.

így készült a J&S 25 éves jubileumi képregénysorozata

Néha teljesen váratlan helyről érkezik képregény megrendelés. A J&S SPEED számára már korábban is készítettünk különböző grafikai anyagokat, de a marketing célú képregény ötlete kifejezetten kellemes meglepetésként ért. A feladat az volt, hogy a cég 25 éves fennállását is feldolgozzuk, valamint egyúttal sofőröket is toborozzanak vele.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK