2020.09.07.

Így készült a történelmi illusztráció

Rubicon 2020 / 9. borítója igazán kellemes meglepetés volt számomra, mert közel áll hozzám ez a téma. A másik kellemes meglepetés a határidő volt, két délutánom maradt a teljes képre, anyaggyűjtéssel, vázlattal, és kidolgozással együtt. Nyilván folyamatosan nem lehet sprintelni, de szeretem az ilyen "rohamokat", mert ilyenkor derül ki, mennyire tudtam hatékony módszereket kidolgozni, vagy éppen min lehet még fejleszteni.

2020.08.06.

így készültek a csillagképek illusztrációi

csillagaim.hu Kis Gergely kollégámmal közösen fejlesztett szolgáltatásunk, melyre különösen büszkék vagyunk. Az előző évezred végén, mikor kezdő amatőrcsillagászként néztünk az égboltra, még egyikünk fejében sem fordult meg a gondolat, hogy ebből a hobbiból egyszer sikeres, világpiacon megjelenő szolgáltatást építünk. Aztán némi szerencsének, és rengeteg munkának köszönhetően megvalósítottuk az ötletet.

2020.06.08.

Steven Erikson Kharkanasz-trilógiájának első dupla kötetéhez készítettem borítót.

2020.04.03.

Így készültek a társasjáték illusztrációi

Corax Games némát társasjáték-kiadó megbízásából készítettem illusztrációkat A tökéletes pillanat (der perfekte Moment / the perfect moment) című játékukhoz.

2020.02.03.

Így készültek a társasjáték grafikái

PurpleMeeple kiadó Cultistorm című, Lovecraft világán játszódó, horror társasjátékához készítettünk grafikai anyagokat és illusztrációkat.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK