2019.08.27.

így készültek a romantikus könyvborítók

Ronnie Brait romantikus Passionate regénysorozatához rajzolt könyvborítók nagyon sok szempontból jelentettek újszerű, izgalmas, és különleges kihívást számomra. Elsősorban azért, mert nem vagyok igazán nagy - majdnem semennyire - szerelmesregény fogyasztó, és valószínűleg ugyanezért nem is volt még hasonló témájú megbízásom.

2019.08.27.

így készült a J&S 25 éves jubileumi képregénysorozata

Néha teljesen váratlan helyről érkezik képregény megrendelés. A J&S SPEED számára már korábban is készítettünk különböző grafikai anyagokat, de a marketing célú képregény ötlete kifejezetten kellemes meglepetésként ért. A feladat az volt, hogy a cég 25 éves fennállását is feldolgozzuk, valamint egyúttal sofőröket is toborozzanak vele.

2019.08.26.

így készült a Szivárvány könyvborító

T. R. Salty Fekete Szivárvány trilógiájának harmadik részéhez készült sci-fi borítógrafika. Ebben a feladatban az volt az érdekes, hogy meg kellett alkotnom a fekete szivárványt, hogyan nézhet ki szürkületkor az égen. Bár fikció, hogy hihetőnek tűnjön, tanulmányoztam a különböző légköroptikai jelenségeket. Bár a kép fókuszában a két főszereplő, Meg és Alex található, és a mozdulatok, valamint a kompozíció megrajzolása is kifejezetten élvezetes feladat volt, számomra a szivárvány kitalálása volt a desszert.

2019.06.26.

így készült a kártyaillusztráció

A M.A.G.U.S. kártyajáték számára készítettem a Racklalovas című fantasy grafikát. A projekt számára már évek óta készítek rajzokat, a tapasztalatok szerencsére azt mutatják, hogy a játékosok kedvelik is ezeket. Ez a kép elsősorban a témája miatt tűnt kifejezetten érdekesnek, egy másik feladat kapcsán éppen a denevérek, madarak, és pterodactylusok szárnyainak felépítését tanulmányoztam. Másodsorban az esős hangulat, a nedves anyagok megjelenítése is izgalmas feladat.

2019.06.08.

Előfordult már Veled, hogy azon gondolkodtál, mi lehet megfelelő ajándék egy számodra fontos személynek? Olyan ajándék, mely nem csak szép, maradandó, hanem egyedi, és személyre szóló is egyben?

A csillagaim.hu ötlete is pontosan ilyen gondolat alapján született. Az öröm, melyet egy ilyen ajándékkal okoztunk, arra ösztönzött bennünket, hogy Neked is lehetővé tegyük ugyanezt.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK