2019.10.18.

így készültek a társasjáték illusztrációi

A Dogs vs Cats társasjáték grafikáinak tervezése elég különleges módon indult. A megrendelővel Máté vette fel a kapcsolatot a társasjátékhoz szükséges 3D figurák kapcsán, majd ezután kezdtünk el a címfelirat tervezéséről beszélgetni. Kiderült hogy az ügyfél Hawaii egyik szigetén lakik, Gábor pedig éppen egy másik szigeten nyaralt, így teljesen valószínűtlenül, de összejött egy személyes egyeztetés is.

2019.10.18.

az illusztrációk készítése

A LASER című partyjáték A-games kiadó által szervezett BoardGame12 - 2019 társasjáték-fejlesztő verseny kategóriájának nyertese.Ehhez a játékhoz készítettünk dobozgrafikát, valamint néhány kiegészítő illusztrációt.

2019.10.18.

a társasjáték illusztrációinak készítése

A Grund az A-games kiadó által szervezett BoardGame12 2019 társasjáték-fejlesztő verseny családi kategóriájának nyertese. Ehhez a játékhoz azért volt különleges kihívás borítót rajzolni, mert ugyan gyerekekről szól, de nem gyerekeknek.

2019.09.20.

így készült a társasjáték borítója

A Portolano az A-games kereskedős-hajózós témájú társasjátéka, melynek borítója műhelyünkben készült.

2019.08.27.

így készültek a romantikus könyvborítók

Ronnie Brait romantikus Passionate regénysorozatához rajzolt könyvborítók nagyon sok szempontból jelentettek újszerű, izgalmas, és különleges kihívást számomra. Elsősorban azért, mert nem vagyok igazán nagy - majdnem semennyire - szerelmesregény fogyasztó, és valószínűleg ugyanezért nem is volt még hasonló témájú megbízásom.

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK
KORÁBBI BEJEGYZÉSEK